4b-interior-22

Vi søker dyktige arkitekter

4B ARKITEKTER har som mål å drive en allsidig arkitektpraksis med høye krav til arkitektonisk og bygningsmessig kvalitet. Vi arbeider i en skandinavisk tradisjon med klar funksjonalitet og enkel skjønnhet. Vi ser unike muligheter i hvert prosjekt og utvikler arkitektur som våre oppdragsgivere og vi er stolte av.

4B har stor faglig bredde og oppdrag med ulike oppgaver og oppdragsgivere. Kontorets prosjekter omfatter mulighetsstudier og utredninger, programmering og prosjektering. For tiden arbeider vi med spennende prosjekter innen bolig, næring, kultur, rehabilitering og historisk restaurering. Vi prosjekterer i ArchiCAD og har bred erfaring med BIM-koordinering.

Vi søker dyktige og selvstendige arkitekter med minimum 5 års erfaring fra prosjektgjennomføring i alle faser. Søkere må ha arkitektfaglig utdanning på masternivå, og må beherske norsk språk.

Vi søker ressurspersoner som:
• har faglige ambisjoner
• er utadvendte og villige til å ta ansvar
• har god formidlingsevne
• har evne til å jobbe selvstendig og i team med flere parallelle oppgaver

Vi tilbyr et allsidig og faglig godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger. Vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Send søknad, CV og portfolio til soknad@4b.no. Søknadsfrist: 1. juni 2018

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Kari Linderud på tlf. 917 23 157 eller e-post kl@4b.no.

 

Webdesign og webutvikling: InCreo