ensjo-torg-b1-levahn-eve-images
ensjo-torg-b1-levahn-eve-images
ensjo-torg-b1-levahn-2
ensjo-torg-b1-levahn-sorvest
ensjo-torg-b1-levahn-ost
ensjo-torg-b1-levahn-int
ensjo-torg-b1-levahn-int-med-hems
ensjo-torg-b1-levahn-int-bad
b1
Neste
Forrige

Ensjø Torg B1 Levahn Mek Oslo

OPPDRAGSGIVER:
Skanska Norge AS

BRUTTOAREAL:

3 400 m2 av
totalt 38 000 m2

STATUS:
Under bygging

Ensjø teglverk ble etablert i 1896 og ble etter hvert lokomotivfabrikken Levahn. Her har det vært industri i lang tid, men bygget er nå i ferd med å omdannes til moderne boliger. Her etableres spennende industrileiligheter over flere plan, med stor takhøyde, hemser og industrielt interiør.

Det bygges også helt nye leiligheter i en helt moderne og kontrasterende addisjon til teglverket, med egen takterrasse for hele Levahnsbygget. Leilighetene i den gamle delen er planlagt med eksponert tegl i leiligheter med spennende sekkeskurt overflate, både svart og eikefinert interiør. Her vil man få leiligheter med helt unik materialkvalitet og utforming som bare tillates i slike verneverdige bygg. Noen av de eksisterende vinduene bevares for historiens skyld, for øvrig lages moderne vinduer med tilsvarende uttrykk som industrivinduene i bygget.

Leilighetene i den gamle delen vil få spennende takhager- mens leilighetene i den nye addisjonen vil få inntrukne balkonger eller franske balkonger. Alle vil få glede av det flotte felles uterommet på B1. I eksteriøret vil de gamle massive teglveggene bestå, mens det etableres nye tak basert på det gamle uttrykket. Den nye delen vil få en presis metallkledning i kontrast til de rustikke fasadene i den gamle delen. 

Prosjektet har egen nettside: www.ensjo-torg.no

Webdesign og webutvikling: InCreo