4b-interior-1

Om oss

4B ARKITEKTER AS har som mål å drive en allsidig arkitektpraksis med høye krav til arkitektonisk og bygningsmessig kvalitet. Vi arbeider i en skandinavisk tradisjon med klar funksjonalitet og enkel skjønnhet. Vi ser unike muligheter i hvert prosjekt og utvikler arkitektur som våre oppdragsgivere og vi er stolte av.

4B har stor faglig bredde og oppdrag med ulike oppgaver og oppdragsgivere. Kontorets prosjekter omfatter mulighetsstudier og utredninger, programmering og prosjektering. Vi har kjernekompetanse innen bolig, rehabilitering, historisk restaurering, kulturbygg og næringsbygg.

Vi prosjekterer i ArchiCAD og tilbyr ledende BIM-kompetanse for arkitekttjenester og BIM-koordinering.

Kontoret har sentral godkjenning for søkefunksjon og prosjektering i tiltaksklasse 3, samt kontroll av overordnet ansvar for kontroll i tiltaksklasse 1. 4B ARKITEKTER er sertifisert Miljøfyrtårn. Kontoret er medlem av Norwegian Green Building Council (NGBC) og buildingSMART Norge.

Kontoret ble etablert i 1971 og navnet stammer fra den gang kontoret hadde adresse i Vestheim gata 4B. Vi teller 33 ansatte hvorav 8 partnere.

Daglig leder: Kari Linderud


Webdesign og webutvikling: InCreo